Primarul Marcel Romanescu a anunțat că se vor instala camere de supraveghere în zonele din Târgu Jiu unde se depozitează gunoaie ilegal.

„Am prins în proiectul pe anul 2019 și instalarea unor camere de supraveghere în zonele vulnerabile. Cea de la CET se regăsește în plan. Să sperăm că va fi și votat acest proiect. În acest fel, îi monitorizăm pe cei care aruncă gunoaie și îi putem amenda și, pe de altă parte, monitorizăm și activitatea firmei de salubritate”, a declarat primarul Romanescu.

Zona CET este ”faimoasă” pentru grămezile uriașe de gunoaie care sunt aruncate aici, în ciuda amenzilor aplicate de polițiștii locali. În acest an au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 5.000 de lei.

”Va fi mai complicat în zona CET pentru că sunt multe terenuri care sunt proprietăți private și acolo nu avem cum să montăm camere video. În apropiere, există și un loc unde oameni pot arunca resturile care provin din construcții, dar, pentru asta, trebuie să încheie un contract cu firma Polaris, iar mulți le aruncă pur și simplu fără să mai plătească acea taxă”, a mai declarat Romanescu.

Articolul precedentUzina de Alimentare cu Apă și Agent Termic din Motru riscă penalități din partea UE
Articolul următorPandurii, înfrângere în primul meci oficial din 2019