Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu informează cetățenii că, începând de luni, se pot plăti taxele și impozitele locale pentru anul acesta. Cei care vor achita dările către stat, până în data de 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10%, conform prevederilor Codului Fiscal.

Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale sunt:

online, pe www.ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice;

prin virament bancar în conturile instituției deschise la Trezorerie;

direct la ghișeele instituției (numerar sau cu card bancar), situate astfel:
-sediul Primăriei Târgu Jiu, Bulevardul Constantin Brâncuși, nr. 19
-sediul Direcției impozite și taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter
-Centrul de încasare, Str. A.I. Cuza, bl. 15, parter
-Centrul de încasare Abator, Bulevardul Victoriei, bl.196, parter.

Pentru www.ghiseul.ro datele de acces se obțin prin accesarea secțiunii „Creare cont”, în care se completează CNP, numărul de card al titularului contului și o adresă de e-mail. Ulterior, se primesc pe acest e-mail userul și parola inițiale, care vor trebui schimbate la prima autentificare.

După autentificare se pot face și plățile, fiind afișate toate sumele datorate.

Pentru plata prin virament prin Trezorerie, beneficiar Municipiul Târgu Jiu (persoană juridică de drept public), cod fiscal 4956065. Conturile IBAN în care se pot face plăți sunt afișate pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu Jiu si pot fi vizualizate accesând adresa: www.targujiu.ro; Direcții și servicii; Direcția impozite și taxe; Conturi virament impozite și taxe locale.

Pentru informații suplimentare cetățenii sunt rugați să ia legătura cu organul fiscal, care poate fi contactat: la telefon 0253227101, 0253238410; fax -0253227102; e-mail [email protected] ; [email protected] sau direct la sediul Direcției impozite și taxe, Bulevardul Republicii, bl.25, parter.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentJandarm din Gorj, căzut într-o râpă, în Parâng. E căutat de salvamontişti
Articolul următorIon Țiriac, cel mai bătrân informator în viață?! 60 de ani vechime! – Document bombă semnat de miliardar