Orașul Tismana se alătură Zonei Metropolitane a Municipiului Târgu Jiu, numărul localităților implicate în acest proiect ajungând, astfel, la 13.

Săptămâna trecută, primarul Marcel Romanescu anunța că localitățile Peștișani și Runcu s-au alăturat primelor 10 care au aderat la asociație, scrie Radio Infinit.

„Dragi tismăneni, vă aduc la cunoștință un lucru extrem de important: astăzi, orașul Tismana a fost acceptat în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Târgu-Jiu. Vreau să mulțumesc bunului meu prieten, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, care a fost de acord să facem parte din această asociație, dar și doamnei director general al A.D.R. SUD-VEST OLTENIA, Marilena Bogheanu, pentru tot sprijinul acordat pentru depunerea de proiecte europene de către orașul Tismana pe Zona Metropolitană” a notat, pe Facebook, primarul Petre Remetea.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentMuzeul Palatului din Orașul Interzis acoperit de zăpadă. Iarnă neobișnuită înainte de Jocurile Olimpice
Articolul următorINTERVIU | Medicul Liliana Gheoghe (Institutul Fundeni): Hepatita nu este o sentină, hepatita este o infecţie virală ca oricare alta, care poate fi tratată şi poate fi vindecată