Cei aproape 5.000 de locuitori ai orașului Țicleni nu vor avea parte de un brad de Crăciun în acest an. În schimb, primăria nu s-a zgârcit la șampanie și focuri de artificii.

Primăria Țicleni, care își plătește regește angajații, cel mai mic salariu fiind de 3.200 de lei, nu și-a permis un brad de Crăciun în acest an.

Autoritățile locale din Țicleni au alocat 10.000 de lei pentru Crăciun, bani utilizați exclusiv pentru pachetele acordate copiilor din localitate, cu vârsta de până la 14 ani, scrie Gorjeanul. Primarul localității Radu Constantin a decis, în schimb, să cumpere sticle de șampanie în valoare de 2500 de lei și artificii de 8500 de lei.

Primăria Țicleni pusese un brad artificial în fața sediului, însă acesta a dispărut după doar o zi, fără nicio explicație.

Mai mult, cu toate că bugetul de salarii al funcționarilor de la Primărie depășește 3,7 milioane de lei în fiecare an, autoritățile locale nu s-au descurcat prea bine cu deszăpezirea, numeroase străzi fiind blocate în ultimele zile, după ninsorile abundente care au căzut peste oraș.

Articolul precedentRânca ar putea rămâne fără apă
Articolul următorGorjeanca Denisa Golgotă, cea mai bună gimnastă a României în 2018!