Primarul Marcel Romanescu speră într-o încălzire a vremii și, automat, într-o rezolvare a problemei nămeților care acoperă municipiul Târgu Jiu.

“Nu vom putea ridica zăpada în integralitate pentru că eu prevăd că temperaturile vor crește și atunci se topește automat”, a declarat primarul Romanescu, citat de ”Pandurul”.

La sfârșitul săptămânii trecute a nins din abundență la Târgu Jiu, stratul de zăpadă ajungând în câteva ore și la 25 de centimetri. Cu toate că a fost înșelat de prognozele meteo chiar recent, când corturile de 1 martie și 8 martie instalate în centrul orașului au fost puse la pământ de zăpadă, edilul gorjean speră într-o îmbunătățire a vremii.

”Cred că dacă aveam informațiile exacte, cei de la Edilitara puteau să ia acele folii cu care sunt acoperite corturile și nu era niciun fel de problemă. Nu-i pot învinovăți de data aceasta. La 25 de centimetri cât am avut și bine că s-a oprit ninsoarea la ora 3, situația putea să nască și mai multe probleme”, a mai spus liberalul Marcel Romanescu.

Articolul precedentZeci de bătrâni și copii cu dizabilități, tratați cu droguri în Gorj
Articolul următorAparat modern pentru spitalul din Târgu Jiu