Victor Ponta l-a criticat dur pe Liviu Dragnea în timpul vizitei liderului PSD la Târgu Jiu, unde a participat la alegerile filialei județene.

„Nu au anunțat unde se ține conferința județeană la Gorj. Târgu Jiu nu este un oraș așa mare să pleci de la hotel cu o oră și 45 de minute înainte, să ajungi la sală. A plecat cu o oră și 45 înainte, a ajuns cu o oră și jumătate înainte, a intrat prin spate și a stat pitit să nu mai vină cătușele și protestatarii împotriva lui. Dacă, dincolo de această lașitate și de stilul lui șobolănesc, are curaj, noi suntem dispuși să ducem această bătălie și românii să decidă. Dacă îi dau 46% lui Dragnea, vom respecta votul”, a spus Ponta, care conduce partidul Pro România, într-o conferință de presă.

”Azi am vorbit cu cei care m-au votat, cei care mă susțin la Gorj, domnul Dragnea a ajuns cu o oră și jumătate înainte, l-au băgat prin spate în sala unde se ține conferința. Nu știu ce a făcut o oră și jumătate, cred că a stat în baie”, a mai spus Ponta.

Fostul premier l-a mai numit pe Dragnea „laș, fricos, isteric, care se teme pentru libertatea și pentru banii pe care i-a furat”.

Articolul precedentLiviu Dragnea vine azi la Târgu Jiu. Cine candidează la șefia PSD Gorj
Articolul următorCe le-a spus Liviu Dragnea gorjenilor: ”Singura noastră șansă este România profundă!”