Deputatul Mihai Weber, care părea unic candidat la șefia filialei gorjene a Partidului Social Democrat, va avea, până la urmă, un rival: Mihai Prunariu.

La alegerile PSD Gorj va participa și liderul partidului, Liviu Dragnea, care este într-un turneu de întărire a grupării sale politice, care a pierdut mai mulți membri în ultima vreme.

”Dezertări” au loc și la PSD Gorj.

Trei primari ai PSD, Sorin Bucurescu de la Slivilești, Mihai Calotă de la Urdari și Ilie Petroi de la Aninoasa, anunțaseră că se vor alătura ALDE. Tot la ALDE ar putea ajunge și Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni, dar și Ion Ișfan, inspectorul școlar general.

La alegerile de azi, pe lista vicepreședinților sunt parlamentarii Florin Cârciumaru, Scarlat Iriza și Elvira Șarapatin, secretarul de stat Andrei Maioreanu, viceprimarul Aurel Popescu, trei primari – Adi Cîmpeanu, Emil Cătănoiu și Grigorie Petre, trei reprezentante ale femeilor – Maria Dumitrașcu, Maria Vasilescu și Marcela Mrejeru -, dar și Claudiu Manta, Dorin Hanu, Mihai Prunariu, Mihai Gherghe, Constantin Stângă și Gheorghe Milosteanu.

Articolul precedentAvocatul Poporului anchetează un caz petrecut în Gorj
Articolul următorVictor Ponta, atac la Liviu Dragnea: ”Cred că a stat în baie o oră și jumătate”