Liviul Dragnea a ținut o cuvântare la Târgu Jiu, unde au avut loc alegerile pentru alegerea unei noi conduceri a PSD Gorj.

Liviu Dragnea, liderul PSD, și-a continuat atacurile la opoziție și în discursul său de la Târgu Jiu. Iată cele mai interesante declarații ale președintelui Camerei Deputaților la alegerile PSD Gorj:

”Au țipat când noi am salariul minim, au țipat când am mărit pensiile, au spus că n-avem bani, au spus că de fapt pensiile scad. De ce își urăsc acești oameni atât de mult conaționalii? Pentru că nu fac politică pentru oameni. Ei merg tot timpul pe dezbinare!

Ei sunt interesați doar de ei și de stăpânii lor, de cei care îi comandă, de cei față de care au obligații. Vor ca România să fie în continuare un stat dezbinat și care să n-aibă o voce în Europa și în lume. Numai oamenii care își urăsc propriul popor pot să gândească așa!

Se tot spune că sunt cel mai rău om. Hai să vedem de ce sunt rău. Sunt rău că îmi doresc ca în România să nu mai intre fructe și legume pline de otravă. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca în România prețul la gaze și la energie electrică să fie făcut de un grup de șmecheri, care vor ca românii să devină sclavii facturilor. Pentru că doresc ca românii să aibă parte de un tratament corect din partea băncilor? Dacă pentru asta înseamnă că sunt rău, da, sunt rău!

Sunt pro-european. Cred că locul României este în Uniunea Europeană. Sunt rău pentru că vreau să avem drepturi egale? Avem acest colț de lume care e al nostru. Sunt rău pentru că cred că este al nostru?

N-am făcut rău nimănui. Dacă am putut să ajut, am ajutat. Am făcut și greșeli, orice om greșește.

Dacă suntem români, dacă chiar credem că suntem patrioți, stimați colegi, nu mai putem sta de-o parte. Vreau ca în România să nu mai fie abuzuri. Vreau ca românii să aibă dreptul la o justiție corectă. Vreau ca românii să aibă acces la un sistem de sănătate bun. Vreau ca sistemul de educație să fie unul să pregătească generațiile viitorului și îmi doresc mai mulți bani în buzunarele românilor. Îmi doresc investiții!

Mai sunt câțiva derbedei, securiști prin unele ministere, care blochează. România are bani și ne uităm cum stăm cu banii în mână. Numai piedici de la instituții românești. Să nu mai stăm să ne împiedicăm, să nu mai stăm după cei care nu vor să facă!

Ieșiți la luptă, stimați colegi! Ieșiți și spuneți adevărul! Toate minciunile, tot circul pe care îl fac acești indivizi are ca scop ca oamenii să nu vadă ce am făcut. Să ne spună un singur lucru rău făcut de noi și un singur lucru bun făcut de ei.

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre ce se întâmplă pe Facebook, despre acțiuni, despre minciuni…Bineînțeles, și Codrin (Ștefănescu – n.r.) are dreptate: da, mi-am asumat rolul ăsta, să decontez tot. Nu-i ușor. Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiești și pe care o iubesc… Și apropo, domnule Andronic (Dan Andronic – n.r.), termină cu mizeriile! Oprește-te la mine, lasă-mi oamenii pe care îi iubesc în pace! Dacă ești bărbat. Ceea ce nu cred.

După ce am văzut ce se întâmplă în Parlamentul European în ultimele zile mi-am întărit convingerea că singura noastră șansă este România profundă!

Avem nevoie de candidați patrioți, care să se bată în Europa, care să sprijine mai multe fonduri europene pentru România și sper să fim în stare să facem o astfel de listă. Mi-aș dori ca pe listă să fie Claudiu Manda, pentru că e un om care se poate bate pentru români!

De ce să închidem minele? De ce să terminăm cu mineritul în România, când alte țări își modernizează echipamentele.”

Articolul precedentVictor Ponta, atac la Liviu Dragnea: ”Cred că a stat în baie o oră și jumătate”
Articolul următorDoi hoți, prinși în trafic de polițiști la Târgu Jiu