Liberalul Marcel Romanescu se plânge că bugetul alocat municipiului Târgu Jiu de către Consiliul Județean, de 12 miliarde de lei, este insuficient.

”Sâmbătă şi duminică, am avut întâlniri cu toate direcţiile din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu ca să împărţim sărăcia”, a declarat Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

”Primăria Municipiului Târgu-Jiu trebuia să primească undeva la 80 de miliarde. Surprinzător, vineri, în şedinţa de Consiliu Judeţean, Târgu-Jiul a primit 12 miliarde, o sumă insuficientă şi eu am privit-o ca un mod de a nu da aproape nimic la Târgu-Jiu”, a comentat Romanescu decizia Consiliului Județean, care este controlat de PSD și ALDE.

”La momentul acesta sunt pus în situaţia de a împărţi sărăcia şi de a diminua bugetele iniţiale de la toate direcţiile din cadrul primăriei”, a adăuga primarul care va purta discuții cu cele cinci formațiuni membre ale Consiliului Local, dar și cu cetățenii.

Romanescu a anunțat că va renunța la unele proiecte pe care le planificase pentru acest an. Primarul dorea să cumpere trei utilaje pentru Societatea Edilitară, dar și să schimbe betonul amprentat din centrul orașului cu piatră cubică.

Articolul precedentAngajări la Spitalul din Târgu Jiu: Sunt posturi și pentru cei care nu au absolvit liceul
Articolul următorArest la domiciliu pentru un tânăr prins băut la volan în Gorj