Doi bărbaţi, în vârstă de 24, respectiv 28 de ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile după ce au fost acuzaţi de trafic de minori. Aceştia ar fi racolat o copilă din judeţul Mehedinţi şi au exploatat-o în judeţul Gorj.

Potrivit IPJ Mehedinţi, minora, în vârstă de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de către cei doi, în perioada februarie – martie 2023, fiind adăpostită în diverse locații.

„La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. La data de 23 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești” Craiova.

A doua zi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiți, pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentVremea se schimbă. Sunt anunţate temperaturi scăzute, vânt şi ploi
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET