Foto: Pandurii CS

Aflată la doar un punct peste zona retrogradării în liga secundă, formația Pandurii Târgu Jiu are o oportunitate de aur, mâine, pe teren propriu, împotriva ilfovenilor de la CS Balotești, de a se îndepărta de fundul clasamentului.

Gorjenii, care au probleme financiare grave, au făcut un sezon peste așteptări, având în vedere că aproape toată echipa e compusă din jucători foarte tineri, promovați de la grupele de juniori.

După eșecul dureros de etapa trecută, 2-3 la Snagov, puștii lui Adrian Bogoi trebuie să obțină toate cele trei puncte din duelul cu Baloteștiul, echipă deja condamnată la retrogradare, pentru a spera la menținerea în al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

”Criticile sunt foarte bune, dar ceea ce mă deranjează este tonul pe care se spun. Şi mai ales comentariile unor oameni care sunt total eronate şi la nivel de amatori. Dar noi trecem peste şi trebuie să fim concentraţi pe ceea ce avem de făcut în continuare. Eu transmit un mesaj jucătorilor, să fie concentraţi pentru că şi eu şi ei avem o carieră în faţă”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Meciul Pandurii – CS Balotești se joacă vineri, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de lângă stadionul din Târgu Jiu.

Articolul precedentPrimarul liberal din Vladimir e din nou liber! A plătit pentru un pod imaginar
Articolul următorFCSB de Gorj! Echipa lui Gigi Becali poate juca la Târgu Jiu