Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, și-a dat acordul, într-o întâlnire cu președintele FCSB, Valeriu Argăseală, să ofere arena din orașul gorjean grupării din Capitală pentru meciurile din cupele europene, dar și pentru partide din Liga 1.

Potrivit primarului, stadionul din Târgu Jiu va fi gata în luna mai. FCSB nu va putea disputa primele meciuri din cupele europene din sezonul viitor pe Arena Națională din cauza unor concerte programate pe cel mai mare stadion din țară.

”Avem garanția în acest moment, și o spun în premieră, că investița este finalizată până la sfârșitul lunii mai, urmând ca apoi să ne întâlnim cu reprezentanții FRF, cei ai LPF și cei ai clubului Steaua pentru a putea discuta deja despre partea de omologare pentru competițiile europene. Sunt deciși să vină aici”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, la Radio Târgu Jiu.

Vestea mutării echipei fusese anunțată în urmă cu câteva săptămâni de patronul Gigi Becali, care, acum, trebuie doar să își dea acordul pentru mutarea echipei în Gorj.

Articolul precedentMeci de totul sau nimic pentru Pandurii
Articolul următorZeci de percheziții în Gorj la comercianții de carne