Șeful Direcției de Patrimoniu, Marian Rotaru, devenit faimos la nivel național după ce a apărut o fotografie în care i se făcea pedichiura la birou, a fost destituit din funcție de consilierii locali din Târgu Jiu.

Chiar și așa, Rotaru va rămâne în funcție până când decizia demiterii va primi aviz pozitiv din partea Instituței Prefectului Gorj. Rotaru spune că hotărârea luată de Consiliul Local este ilegală.

11 consilieri au votat pentru destituirea lui Rotaru, 6 au fost împotriva și 3 voturi au fost nule. Rămâne de văzut dacă demiterea directorului este legală.

”Ţin cont de această hotărâre de Consiliu Local, cel puţin din punct de vedere moral. Legal, mă voi adresa marţi Instituţiei Prefectului şi voi solicita domnului prefect să-mi dea un răspuns în privinţa legalităţii acestui proiect de hotărâre cât mai rapid posibil. Sper că voi primi acest răspuns de la domnul prefect într-un termen foarte scurt, dar, cel puţin din punct de vedere moral, trebuie să ţin cont de aceste aspecte semnalate de consilierii locali”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Rotaru susține că nu poate fi demis de Consiliul Local.

Articolul precedentCod galben de ceață în toată Oltenia
Articolul următorCăpitanul Pandurilor are nevoie de mai multe operații la față