Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești, a reușit să acceseze fonduri europene consistente pentru construirea unei grădinițe, dar și a unui centru social de zi cu îngrijire la domiciliu.

Grădinița din satul Ceauru ar urma să fie gata până la începutul toamnei, costul acesteia, de 350.000 de euro, urmând să fie acoperit din fonduri europene.

Comuna Bălești se dezvoltă și cultural, urmând să fie ridicate două cămine culturale în satele Rasova și Stolojani. Acestea vor costa 400 de mii de euro, tot din bani europeni.

Și investițiile continuă la Bălești, comună cu peste 7.000 de locuitori, aflată foarte aproape de Târgu Jiu.

”Am semnat acum două săptămâni un contract în valoare de 350.000 de euro pentru o investiție în satul Cornești – un centru social de zi cu îngrijiri la domiciliu. Este o lucrare destul de benefică pentru comunitatea noastră și pentru dezvoltarea comunei Bălești”, a declarat primarul Mădălin Ungureanu.

Acesta a anunțat și o investiție ”de mare anvergură” la Bălești. De săptămâna viitoare vor începe lucrările și la rețeaua de canalizare de peste 23 de kilometri, care va acoperi patru sate ale comunei. Canalizarea va costa aproximativ 3 milioane de euro.

Articolul precedentMarcel Romanescu s-a fotografiat cu liderii PSD, după mitingul liberalilor
Articolul următorA murit Rodica Ghimiș, consilier local la Târgu Jiu