Cazul lui Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu care i-a cerut femeii de serviciu să îi facă pedichiura, a luat o nouă turnură.

Marian Rotaru, faimos pentru ieșirile sale nervoase la locul de muncă, s-a plâns că e bolnav de gută, explicând fotografia, care are o vechime de doi ani astfel:

”Atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele“.

Femeia de serviciu contrazice versiunea directorului de la Patrimoniu:

„Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu. Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”, a precizat, pentru Mediafax, femeia din Târgu Jiu.

Articolul precedentGuvernul a prelungit condițiile deosebite de muncă la CEO cu doar un an
Articolul următorMinisterul Culturii vrea să facă anchetă ”acasă” la Brâncuși