După ce Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a trecut ieri pe la Târgu Jiu, într-o inspecție la Spitalul Județean de Urgență, astăzi a venit rândul lui Daniel Breaz, ministrul Culturii, să viziteze Gorjul.

Daniel Breaz, membru al Guvernului din noiembrie 2018, a ajuns la Târgu Jiu la invitația colegilor din PSD, parlamentarii Mihai Weber și Florin Cârciumaru.

”Propunerile și problemele expuse prin interpelări și discuții directe cu domnul ministru al Culturii l-au convins pe acesta să accepte invitația noastră și să vină în orașul lui Brâncuși pentru mai multe lămuriri”, a declarat senatorul Cârciumaru.

Ministrul Culturii și Identității Naționale va purta discuții despre Ansamblul Monumental Constantin Brâncuși, dar și despre subiectul privind înființarea muzeului care să-i poarte numele sculptorului și, nu în ultimul rând, scandalul busturilor soților Tătărescu.

Muzeul Constantin Brâncuși rămâne, în continuare doar la faza de proiect, în timp ce busturile soților Tătărescu au fost scoase de pe soclurile lor dintr-un parc din Gorj la ordinul viceprimarului PSD, Adrian Tudor, pentru că le lipsea un aviz chiar de la Ministerul Culturii.

Articolul precedentUn sat din Gorj, pe lista celor mai frumoase mici localități din România
Articolul următorȘoferii celor mai vechi autobuze din țară amenință cu greva