Grama Vasile Claudiu, pompier la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj și Fîciu Eliodor, preot paroh în Bustuchin, sunt cercetați pentru fapte de înșelăciune, tăinuire, fals și uz de fals.

Cazul celor doi este instrtumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, dar și de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara.

Se pare că preotul și pompierul din Gorj, alături de alte persoane, au înstrăinat o mașină furată din Italia și au păgubit alte persoane cu automobile de lux care fuseseră, la rândul lor, furate din Uniunea Europeană.

Grama și Fîciu i-au vândut unui cetățean din Craiova, în anul 2010, un autoturism marca Nissan Qaskai pe care a plătit 8000 de euro, dar și mașina sa Ford Fiesta. Suma totală cerută de cei doi vânzători a fost 14.000 de euro, însă autoturismul s-a dovedit a fi furat din Italia, fiind trecut în România pe numele lui Grama, care s-a folosit de acte false.

Preotul din Bustuchin nu este la primele probleme cu legea.

În 2013, acesta s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și a produs un accident rutier soldat cu rănirea a trei copii.

El a fost sancționat disciplinar cu mustrare scrisă și îndeplinirea unor canoane bisericești.

Articolul precedentPatru grenade au fost găsite îngropate lângă o comună gorjeană
Articolul următorPandurii încântă! Echipa din Târgu Jiu a făcut spectacol la Brăila și e pe podium în Liga 2