Foto: Pandurii CS

Pandurii Târgu Jiu s-a impus clar pe terenul formației Dunărea Unirea Brăila, scor 4-0, și a urcat pe locul 3 în clasament, după șapte etape, o poziție mai mult decât surprinzătoare pentru strâmtorata grupare gorjeană.

Cu toate că are cel mai tânăr lot din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu a început excelent sezonul, câștigând de patru ori și pierzând doar o dată în primele șapte runde.

Cea mai recentă izbândă a puștilor lui Adrian Bogoi s-a consemnat azi, la Brăila, unde gorjenii au câștigat cu un clar 4-0, reușind scorul zilei în liga secundă.

Brânzan a deschis scorul în minutul 18, după un corner executat perfect de căpitanul Tudoran. În finalul primei reprize, Vodă a fost eliminat pentru un henț la marginea careului, însă ”pandurii” nu s-au dat bătuți, ba chiar au zburdat pe teren.

În startul părții secunde, Tudoran a obținut și a transformat un penalty, în timp ce excelentul Daniel Pârvulescu a consfințit victoria cu două execuții frumoase, în minutele 59 și 84.

Victoria de azi propulsează gruparea gorjeană pe locul 4 în clasament, cu 14 puncte, fiind la doar 2 puncte distanță de primul loc și peste formații cu pretenții la promovare, printre care UTA, Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj și FC Argeș Pitești. Mai mult, Pandurii are al doilea atac din divizia secundă, cu 16 goluri marcate, după liderul Academica Clinceni.

Pentru Pandurii urmează duelul cu Ripensia Timișoara, peste o săptămână, la Târgu Jiu.

Dacia Unirea Brăila – Pandurii Târgu Jiu 0-4

Dacia Unirea: R. Avram – G. Niţă, B. Hamza, Moroianu, Manu – Pleşa, Lu – Vitan, L. Gheorghe, Maxin – Bebey. Antrenor: Florentin Petre

Pandurii: M. Cotolan – D. Ciobanu, Konate, Brînzan (cpt.), Vasilescu, Tudoran, D. Pîrvulescu, Cenaj, Vodă, Nsiah, Raiciu. Antrenor: Adrian Bogoi

Articolul precedentUn preot și un pompier din Gorj, cercetați pentru înșelăciune
Articolul următorSe închide baza de tratament de la Săcelu