Consilierul local Cristian Mischie (ALDE) din Telești acuză că rivalii politici, apropiați fostului primar PSD, Romulus Bîldea, că i-au distrus o cultură de varză.

Mischie a reclamat vandalismul pe pagina sa de Facebook, dar a alertat și poliția.

Consilierul din Telești trăiește din agricultură, singurul său venit suplimentar fiind cei 400 de lei pe care îi primește lunar de la primărie.

În urmă cu o lună, el a înființat o cultură de varză, montând tuneluri de folie pentru a o proteja de temperaturile scăzute. Luni dimineață, Cristian Mischie și-a găsit cultura distrusă.

”Am constatat că tot ce am muncit din ianuarie până în prezent era distrus, eu punând semințele în ianuarie. Am rămas șocat în primele momente știind că vremea a fost favorabilă în cursul nopții. Am realizat imediat, văzând și urmele, că cineva mi-a distrus cu intenție munca și, evident, m-am gândit la cei cu care am divergențe. La Bîldea și la gașca sa din care fac parte și consilieri locali cu dosare penale”, a spus consilierul pentru ”Gorjeanul”.

Cristian Mischie spune că nu este prima încercare de intimidare la care este supus.

”Știu că totul a pornit și de la discuțiile de duminică din CL Telești în care am ripostat legat de ședințele organizate doar duminica, la cererea consilierilor PSD. În urmă mai sunt și alte incidente cu Romulus Bîldea, care m-a amenințat, m-a înjurat și mi-a făcut, mai multe șicane. Bunurile mele au fost vandalizate, roțile înțepate la remorcă și chiar s-au pretat să-mi spoiască mașina cu rahat”, a mai precizat consilierul local din Telești.

De cealaltă parte, Bîldea, care este consilierul personal al primarului din Telești și are un salariu de 7.000 de lei pe lună, a oferit un răspuns sec la Radio Infinit: ”Trebuie să fii puțin dus cu capul ca să faci asemenea acuzații”.

Dacă nu vreți să ratați cele mai importante stiri din Gorj, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Articolul precedentBătrâna dată afară de la grădinița din Gorj se poate întoarce la muncă, dar nu mai vrea
Articolul următorA fost prins autorul jafului de la casa de schimb valutar din Bumbești Jiu