După cinci săptămâni de căutări, polițiștii gorjeni au reținut un suspect în cazul jafului de la casa de schimb valutar din Bumbești Jiu.

Este vorba de un bărbat de 41 de ani din Petrila. Bărbatul jefuise casa de schimb valutar, de unde plecase cu peste 7.000 de euro. Polițiști din cadrul IPJ Gorj, Serviciul de Investigatii Criminale, au făcut două percheziții la locuința suspectului de 41 ani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila.

Se pare că hunedoreanul a fost eliberat, în vara anului trecut, dintr-o închisoare din Franța. Acesta are antecedente penale, pentru furturi.

”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila”, au comunicat polițiștii gorjeni.

Cercetările continuă în acest caz.

Dacă nu vreți să ratați cele mai importante stiri din Gorj, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Articolul precedentTerorism agricol în Gorj. Cultura de varză a unui consilier, distrusă de rivalii politici
Articolul următorGorjul este județul din România cu cea mai mică economie