Pandurii Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, Ripensia Timișoara. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte după 26 de meciuri jucate în acest sezon al ligii secunde.

Gorjenii au un golaveraj mai bun și ocupă locul 9, în timp ce bănățenii sunt pe 11. Oamenii lui Adrian Bogoi au marcat 43 de goluri, cu unul mai mult decât liderul Sportul Snagov, însă au și primit 43.

De cealaltă parte, Ripensia este o echipă mai precaută, iar antrenorul timișorenilor, Alexandru Pelici, a declarat că nu îi va trata de sus pe tinerii jucători ai Pandurilor.

”Pandurii e o echipă tânără, cu jucători talentați, care a fost o surpriză în prima jumătate a campionatului, și este cu problemele ei extrasportive, dar nu ca joc în teren”, crede Alexandru Pelici.

Și Adrian Bogoi a avut numai cuvinte de laudă față de adversarii de sâmbătă.

”Ripensia Timişoara este o echipă foarte bine organizată, cu un buget foarte mare. Au făcut şi transferuri interesante. Ei au stat întotdeauna bine şi meciul va fi unul interesant. Ambele echipe vin după victorii, dar ambele au nevoie în continuare de puncte. Sperăm să obţinem noi acest succes. În tur a fost un meci spectaculos pe care l-am câştigat”, a precizat Bogoi.

Pandurii a câștigat clar duelul din prima parte a campionatului, cu 5-2.

Gorjenii vor trebui să se descurce la Timișoara fără frații Cotolan, dar și fără Dodoi, Ciobanu și Șendroiu.

Dacă nu vreți să ratați cele mai importante stiri din Gorj, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Articolul precedentBaschetbaliștii gorjeni s-au calificat în play-off!
Articolul următorVești bune pentru Rovinari: Se va deschide un nou depozit de cărbune