Baschetbaliștii de la ACS Târgu Jiu au reușit să se califice în play-off-ul ligii naționale, după o victorie splendidă cu CSM Sighetul Marmației, însă viitorul grupării este în dubiu.

Echipa ar putea să rămână fără cei mai buni jucători, după ce aceștia au fost evacuați din camerele de hotel în care erau cazați, chiar înaintea meciului de joi, cu CSM Sighetul Marmației.

ACS Târgu Jiu s-a impus dramatic și surprinzător în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, câștigând în fața maramureșenilor cu 78-77. Victoria le-a asigurat gorjenilor un loc în play-off, cu o etapă înaintea ultimului meci din Grupa Albastră a diviziei naționale, de la București, cu Rapid.

”La câte probleme au fost, câte probleme însă sunt şi câte vor mai exista este într-adevăr o victorie care pentru mulţi pare imposibilă. Însă am fost uniţi, am stat aproape şi mă aşteptam să dăm totul pe teren în acest meci care ne pune într-o poziţie favorabilă pentru îndeplinirea obiectivului. Sportiv lucrurile merg foarte bine, însă problemele se agravează din ce în ce mai mult şi nu ştiu care va fi situaţia echipei în continuare”, a declarat, după meci, antrenorul Claudiu Alionescu.

ACS Târgu Jiu și-a asigurat locul 4 în Grupa Albastră a Diviziei A, unde a reușit 13 victorii din 27 de meciuri disputate.

Articolul precedentGorjeanul în vârstă de 90 de ani care trăiește cu 1,5 lei pe zi
Articolul următorRipensia – Pandurii. Tot ce trebuie să știi despre meciul de la Timișoara