Baza de tratament de la Săcelu va intra în conservare începând cu 17 septembrie. Băile se închid din cauza numărului redus de cereri din această perioadă, dar și a condițiilor meteo care se vor înrăutăți.

Chiar și așa, în acest an, baza de tratament de la Săcelu, aflată lângă singura stațiune balneoclimaterică a Gorjului, a avut un an bun, peste așteptări, mai ales că tratamentele au avut loc doar în aer liber.

”A fost un an în care am avut o afluență considerabilă de turiști deși nu am avut tratament la baza interioară”, a declarat, pentru ”Impact în Gorj”, Ion Rușeț, consilierul directorului general al Complexului Energetic Oltenia, companie care deține baza de tratament de la Săcelu.

Cu toate că situația financiară a CEO nu este cea mai bună, sunt planificate anumite investiții la Săcelu, printre care reabilitarea hotelului pare să fie prioritară.

”Vom analiza în această toamnă care va fi proiecția bugetară pentru 2019 în așa fel încât să cuprindem în programul de investiții modernizarea acestei baze pentru a avea condiții mai bune pentru turiști dar și pentru salariații nostri. Până la jumătatea anului viitor se va deschide și baza interioară”, promite Rușeț.

Articolul precedentPandurii încântă! Echipa din Târgu Jiu a făcut spectacol la Brăila și e pe podium în Liga 2
Articolul următorBiciclist, lovit de o mașină la Târgu Jiu