Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj a pus pe picioare un serviciu util: un număr de urgență unde gorjenii pot sesiza toate problemele de salubritate din județ.

Astfel, cetățenii pot apela numărul 0253.216.132 sau pot scrie la adresa de e-mail [email protected] despre modul în care operatorii de salubrizare își desfășoară activitatea în localitatea lor, până la felul în care primăria se implică în rezolvarea problemelor de salubrizare.

Gunoaiele sunt o problemă tot mai presantă a județului, existând numeroase cazuri în care gropi de gunoi improvizate au poluat zone întregi din Gorj.

”Vom încerca să rezolvăm toate sesizările pe care le vom primi (prin deplasări în teren, discuții cu cei implicați: operatorii de salubrizare, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale, cetățeni), iar acolo unde vom reuși sau nu ține de competența noastră vom anunța Garda de Mediu, Agenția Națională de Mediu sau alte instituții abilitate pentru rezolvarea celor sesizate”, se precizează într-un comunicat al Serviciului Județean de salubritate.

Articolul precedentAmbulanțier din Gorj, cercetat după ce a refuzat să ducă un pacient la spital
Articolul următorMotrenii nu vor căldură