Frații Tate – Tristan și Andrew – au fost duși la DIICOT pentru percheziții informatice, joi dimineața. La sosirea la DIICOT, cei doi au susținut că viața lor este în pericol în arest și spun că anchetatorii nu ar avea dovezi în sprijinul acuzațiilor împotriva lor. „Nu prezintă dovezi pentru că nu există”, a afirmat Andrew Tate.

Frații Tate își pun toate speranțele în celebra avocată Tina Glandian care a venit din Statele Unite să îi apere. Supranumită și avocata vedetelor pentru că i-a apărat de-a lungul carierei pe Michael Jackson, Mike Tyson, Chris Brown și mulți alții, Tina Glandian va colabora cu avocații români pentru a-și apăra clienții. Milionarii au contactat-o direct din închisoare, iar aceasta a venit la București unde a asistat la proces. Cu toate acestea, avocata nu i-a impresionat pe judecătorii români pentru că au menținut decizia Tribunalului de prelungirea arestului până la sfârșitul lunii. 

Dacă doar pentru o cafea și un duș fierbinte, Andrew Tate susține că ar da și 10.000 de dolari, atunci pentru un avocat care i-ar scoate pe milionari din închisoare, suma ar avea și mai multe zerouri, reiese din scrisorile sale. Cu numeroasele procese pe care le-a câștigat, mai ales pentru infracțiuni ce țin de violențe, Tina Glandian a fost direct contactată de frații Tate pentru a-i apăra în România. 

Avocata vedetelor, Tina Glandian, i-a apărat de-a lungul carierei pe numeroși cântăreți. De la Michael Jackson, Chris Brown sau Ke$ha, până la sportivi de renume mondial precum Mike Tyson sau Cain Velasquez, avocata a marcat rezultate spectaculoase în domeniul agresiunilor pentru care au fost acuzați clienții săi. 

La fel ca în numeroase procese din Statele Unite, faimoasa avocată a mizat pe emoția cu care reușește să cucerească jurații americani, însă fără vreun rezultat din moment ce judecătorul a menținut arestul preventiv. 

Celebra avocată a intrat în sala de judecată dar fără să ia cuvântul la proces pentru că nu are drept de liberă practică în țara noastră. Tina Glandian îi consiliază pe avocații români din jurul fraților Tate. 

Frații Tate rămân în continuare în arest, iar avocații din jurul lor fac tot posibilul de a obține condiții mai bune pentru milionarii închiși. 

Articolul precedentPrognoza meteo: Cod portocaliu de ninsoare şi vânt puternic, valabile joi, până la ora 12:00, pentru zonele de munte din Gorj, Vâlcea, Cluj, Caraş Severin şi Hunedoara
Articolul următorZi crucială în controversa Petrom! OMV prezintă raportul pe 2022 – Cum sfidează statul român. Protestat în fața sediului. Jandarmii, mobilizați de urgență – VIDEO