Meteorologii au emis, joi dimineaţă, avertizări nowcasting de ninsoare şi vânt puternic, care la rafală ajunge la 100 de kilometri pe oră.

Avertizările sunt valabile până la ora 12:00 pentru zonele înalte de munte din judeţele Gorj, Vâlcea, Cluj, Caraş Severin şi Hunedoara.

Prima avertizare a intrat în vigoare la ora 6:30, este valabilă până la ora 12:00 şi vizează zonele de munte de la peste 1800 de metri din judeţele Caraş-Severin , şi Hunedoara , unde se vor semnala ninsoare însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 90-100 km/h care determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri. 

Celelalte două alerte meteorologice au intrat în vigoare la ora 6:40, sunt valabile până la ora 12:00 şi vizează zonele de munte, la altitudini de peste 1800 de metri, din judeţele Gorj, Vâlcea şi Cluj, fenomenele aşteptate fiind de asemenea ninsoare însoţită de vânt cu viteze la rafală de peste 90-100 km/h care determină scăderea vizibilităţii sub 50 de metri.

 

Sursa: Adevarul Zilei

Articolul precedentGeorge Simion, noi dezvăluiri bombă în dosarul Petrom. Planul prin care compania poate fi descurajată
Articolul următorFrații Tate, duși la DIICOT pentru percheziții informatice – Noi declarații din dubă: „Nu prezintă dovezi pentru că nu există”