Florin Cârciumaru, unul dintre liderii marcanți ai PSD Gorj și senator al României, a postat un mesaj amar pe Facebook.

”România nu a trecut testul prin care putea să arate că îi pasă de valorile morale, de familie şi de tradiţia creştină. Prezenţa celor aproape 4 milioane de români nu a fost suficientă pentru a susţine Referendumul iniţiat de societatea civilă, însă aceşti români pot fi mândri că şi-au făcut datoria civică şi morală faţă de naţiune, iar eu le mulţumesc pentru acest lucru”, a scris președintele organizației județene PSD Gorj.

”Sunt convins că alte milioane de români, care au decis să rămână acasă, au aceleaşi sentimente ca şi cei care au participat la consultare, însă manipularea şi campaniile anti-Referendum au fost, din păcate, definitorii pentru ei. Ce ne rămâne de aici înainte? Chiar şi fără modificarea Constituţiei, sacralitatea familiei tradiţionale trebuie apărată de către noi, alături de ceilalţi români, care îşi vor da seama că s-au lăsat manipulaţi, punând în pericol noţiunea de familie”, mai crede Florin Cârciumaru.

Doar 19,91% dintre gorjeni au ales să meargă la vot sâmbătă și duminică pentru a vota la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

Articolul precedentReferendum în Gorj: Unde s-a votat cel mai mult
Articolul următorÎncă o moarte suspectă la Spitalul din Rovinari. Rudele susțin că medicul nici nu s-a ridicat de pe scaun