Acuzații grave la adresa unui medic de la spitalul ”Sfântul Ștefan” din Rovinari, în urma decesului unei femei în vârstă de 57 de ani.

Rudele susțin că medicul care era de gardă nu a intervenit atunci când pacienta s-a prezentat la spital. Femeia acuza dureri în piept și a decedat la scurt timp după internare.

”Medicul Roxana Gherghină nici nu s-a ridicat de pe scaun”, spun rudele decedatei, citate de ”Gorj-Domino”, adăugând că doctorii s-au ocupat doar să dea telefoane să afle unde o pot trimite pe femeie, iar până au făcut hârtiile, acesteia i-a fost din ce în ce mai râu.

La Spitalul din Rovinari, unde în urmă cu câteva luni s-a mai produs un caz ciudat, când un bărbat a murit peste drum de unitatea medicală, deși era trecut ca intrnat, s-a deschis o anchetă.

„Doctorii și-au făcut datoria, cu presiunea care a fost pusă pe ei, că au fost patru cazuri în același timp și cu toată presiunea, că au fost înjurați și făcuți în toate felurile, ei și-au făcut treaba. Noi aici ne dăm sufletul pentru pacienți”, și-a apărat medicii Adrian Murea, managerul spitalului Sfântul Ştefan din Rovinari.

Articolul precedentCum explică un senator PSD de Gorj dezastrul de la referendum: ”România nu a trecut testul”
Articolul următorUn deputat de Gorj crede că ”referendumul se poate repeta”