Prezent la Târgu Jiu într-o vizită de lucru, fostul premier Victor Ponta a făcut câteva declarații interesante în Gorj.

Deputatul Victor Ponta a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă a partidului Pro România, că violențe din 10 august s-ar putea repeta în această toamnă, când ar urma să aibă loc alte proteste împotriva guvernării PSD.

”Cred că domnul Dragnea şi cu doamna Carmen Dan au făcut o repetiţie pentru ceea ce urmează să fie în toamnă. Prin violenţe au încercat să strice mitingul din 10 august. Vă rog să vă gândiţi că în luna septembrie sau octombrie cel târziu, la noi la Parlament o să vină din nou la vot, de la Curtea Constituţională, Codul Penal, Codul de Procedură Penală şi s-ar putea să vină şi amnistia şi graţierea. Din punctul meu de vedere, au greşit grav şi îi sfătuiesc şi le cer ca nu cumva să mai repete violenţele din 10 august”, a declarat Victor Ponta la Târgu Jiu.

”Cu siguranţă vom avea proteste în Bucureşti cu ocazia rediscutării în Parlament a Codului Penal, Codului de Procedură sau cu ocazia adoptării Ordonanţei de Urgenţă privind amnistia şi graţierea, iar atunci a creat acest scenariu, că ne ducem şi îi batem pe cei din piaţă, că sunt cu statul paralel, vor să dea lovituri de stat sau alte lucruri de acest fel”, a mai declarat fostul preier.

Victor Ponta crede că ”PSD este confiscat de un grup infracţional, care foloseşte resursele în interes personal”, dar și că ”Liviu Dragnea va pleca la închisoare din funcţie”.

Articolul precedentPandurii va primi două milioane de euro de la acționari
Articolul următorTragedie la Stoina. Un copil a murit după ce a fost lovit de o mașină