Cu toate că declarau că îl vor amplasa într-un cartier al orașului în acest an, autoritățile locale din Târgu Jiu nu vor scoate bradul metalic din depozit.

Cu toate că a fost cumpărat cu peste 100.000 de euro în urmă cu doar trei ani, municipalitatea a decis să abandoneze bradul în acest an. Motivul? Autoritățile locale nu mai au timp să îl monteze, deși mai este o lună de zile până la Crăciun.

„Bradul artificial, nu mai avem timpul necesar să-l montăm. L-am fi montat şi pe acela, însă trebuia să turnăm o fundaţie. E mai complicat de pus decât cel natural, pentru că trebuie să creezi o anumită fundaţie. Are un diametru de nouă metri. Nu mai avem timp să-l facem. Acel beton trebuie turnat şi lăsat să se maturizeze. Acum nu poţi să pui bradul într-un beton turnat de două zile”, a explicat, pentru Pandurul, Ionuț Jilăveanu, şeful Serviciului de Gospodărire din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

În urmă cu câteva zile, primarul Marcel Romanescu spunea că în Piața Prefecturii din Târgu Jiu va fi amplasat un brad natural înalt de aproape 20 de metri.

Primăria nu s-a zgârcit nici în acest an cu cheltuielile cu iluminatul festiv, pentru care au fost alocați 100.000 de lei.

Articolul precedentElev gorjean, premiat la un concurs internațional de informatică
Articolul următorCod galben de ceață în toată Oltenia