Autoritățile locale din comuna gorjeană Bălănești a renunțat, în acest an, la organizarea sărbătorii Zilele Comunei, folosind banii pentru a amenaja un cabinet medical.

Dacă în București și în multe mari orașe din țară se cheltuie bani cu nemiluita pe serbări populare și alte evenimente culturale mai mult sau mai puțin de succes, la Bălănești sănătatea a fost pusă înaintea distracției în acest an.

Primăria comunei gorjene a decis să cheltuie 70.000 de lei pentru a amenaja un cabinet medical într-o clădire care era dezafectată.

”Am luat această decizie pentru că bugetul nu este suficient pentru a organiza Zilele Comunei. Am considerat că prioritatea o reprezintă sănătatea şi, după aceea, distracţia, urmând ca la anul, în funcţie de banii pe care îi vom avea în bugetul local, să reluăm această manifestare. Am luat această decizie împreună cu Consiliul Local şi am hotărât ca banii care erau prevăzuţi pentru organizarea Zilelor Comunei să fie folosiţi la amenajarea unui cabinet medical de care este nevoie în localitate”, a declarat edilul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Articolul precedentSinucidere în comuna gorjeană Peștișani
Articolul următorPetre Daea a mâncat tocan de oaie pe Transalpina