Un drum din comuna gorjeană Vladimir este ”reabilitat” în aceste zile. Muncitorii au decis să toarne asfalt direct peste noroi.

Imaginile cu drumul denivelat, plin de noroi, peste care se toarnă asfalt au fost publicate de USR Gorj, pe Facebook.

Se pare că mai mulți localnici au mers să vorbească cu primarul Ion Ianași, dar nu au fost băgați în seamă. Edilul din Vladimir a mai fost anchetat în acest an, împreună cu un diriginte de șantier, de declarații financiare frauduloase, fiind reținut pentru 24 de ore.

”Poate Prefectura Gorj, poate Consiliul Județean Gorj, poate conducerea PNL reușesc să stopeze primarul care a mai fost reținut 24 de ore în aprilie 2019, pentru plata integrală a unor lucrări la podul din Andreești deși lucrarea nu era gata”, scrie USR Gorj.

Sute de localnici din frumoasa comuna gorjeană, unde s-a născut Tudor Vladimirescu, au probleme mari cu traversarea unui pod, dar și cu drumul oribil spre casele lor.

La Vladimir trăiesc doar 700 de oameni, iar satul este așezat într-un cadru natural minunat, pe malul Gilortului, și este înțesat cu biserici. Cea mai faimoasă este Biserica Cucoanei, denumire primită pentru că a fost îngrijtă de Mimi Schileru, nora lui Dincă Schileru, țăranul gorjean ajuns în Parlament la începutul secolului trecut.

Tudor Vladimirescu s-ar fi ascuns, cândva, în această biserică, iar localnicii spun că a fost păstrat drugul de lemn folosit atunci pentru blocarea ușii.

Articolul precedentViorica Dăncilă petrece ultima zi de campanie în Gorj
Articolul următorTelescaunul de 4 milioane de euro de la Rânca va funcționa din nou