Foto: Narcis Daju

O alee din parcul ”Insuliță” din Târgu Jiu a fost distrusă de angajații societății Edilitara, din subordinea Primăriei municipiului gorjean.

Imaginea cu dezastrul, surprinsă de jurnalistul local Narcis Daju, a stârnit deja reacții dintre cele mai virulente pe internet.

Aleea, realizată cu bani europeni, a fost distrusă de muncitorii serviciului edilitar, care au acționat la ordinele viceprimarului Adrian Tudor, de la PSD. Aceștia au intrat pe alee cu o mașină grea.

Motivul drumului? Amplasarea operelor realizate anul trecut la Tabăra de Sculptură.

Primarul Marcel Romanescu, de la PNL, a fost surprins de evenimentele petrecute pe aleea din parcul ”Insulița”, cu toate că paguba s-a produs legal, cu aviz.

”S-a intrat acolo în timpul serii şi al nopţii şi a rezultat ceea ce se vede. Domnul primar nu a fost informat cu privire la ce ar urma să se întâmple. A aflat în această dimineaţă despre situaţia creată şi a dat dispoziţie ca aleea să fie reparată până în această seară. Lucrările de artă au avizele necesare pentru a fi amplasate“, a declarat Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Articolul precedentMinerii gorjeni au intrat în grevă japoneză
Articolul următorȘoferul unui camion din Gorj, ”vedetă” în Germania | VIDEO