Drumarii gorjeni intervin cu mai multe utilaje pe Transalpina, pentru îndepărtarea zăpezii înghețate care a căzut noaptea trecută.

Azi-noapte, în jurul orelor 23:00, când circulația pe Transalpina este închisă, trei autoturisme au rămas blocate din cauza condițiilor potrivnice circulației, în zona Urdele.

”Unele maşini nu mai au combustibil şi nu mai pot face căldură, iar o parte dintre cei surprinşi în ele sunt îmbrăcaţi de vară. Nu se ştie încă numărul de persoane surprinse în maşini. Pe carosabil este aşternut un strat de circa 10-15 cm de zăpadă şi pe foarte multe porţiuni există formată gheaţă”, a transmis Salvamont România.

Drumul Național 67C, pe sectorul dintre Rânca și Obârșia Lotrului, este închis circulației publice între orele 20:00 – 08:00.

Astăzi, drumarii gorjeni intervin cu lama și cu material derapant pe Transalpina, după prima ninsoare din această toamnă.

Se acționează pe DN 67C, Transalpina, cu utilaje cu lamă și material antiderapant pentru îndepărtarea zăpezii înghețate depusă noaptea trecută. În zona Urdele au fost surprinse de ninsoare trei autoturisme care nu au mai putut înainta. Aceștia au intrat pe sectorul de drum în jurul orelor 23.00, atunci când circulația este restricționată. Reamintim participanților la trafic că DN 67C, sectorul cuprins între Râncă și Obârșia Lotrului, este închis circulației publice între orele 20.00-8.00.

Publicată de Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu pe Marţi, 25 Septembrie 2018

Articolul precedentAu furat pietrele din zidurile de sprijin de pe Transalpina
Articolul următorAvertizare meteo: Bruma se va așterne peste dealurile din Gorj