Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Târgu Jiu, a fost găsit mort în baia locuinţei. Acesta a lăsat un carneţel în care îşi explica gestul, mamei sale.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că l-a găsit pe fiul său decedat. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că un bărbat de 56 de ani ein localitate era căzut în baia locuinței, prezentând o plagă îujnghiată în zona toracelui. În locuinţă a fost găsit un carneţel cu mentionări făcute de victima, adresate mamei sale. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuarea necropsiei. În cauza s a întocmit dosar penal pentru ucidere ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentCu Ceaușescu în suflet. Ce i-a scris „Conducătorului Iubit” un primar din Gorj care avea 3 ani la căderea regimului comunist
Articolul următorROMÂNIA ÎN REALITATE, invitați: ADRIAN GĂZDARU și GABRIEL FĂTU