Primarul unei localități din județul Gorj, admirator al lui Nicolae Ceaușescu, nu a uitat că pe 26 ianuarie era ziua de naștere a fostului „conducător iubit” și i-a transmis un mesaj peste timp. Deși avea trei ani în 1989, Robert Păiuși, edilul comunei Stejari, îi mulțumește lui Ceaușescu „pentru țara pe care a construit-o”, relatează realitatea.net.

„De ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. (…) Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…” a scris primarul gorjean.

Edilul îi transmite idoului său și propriile nemulțumiri legate de prezent.

„Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria mă va răzbuna ! ” deoarece nu mai avem școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara,poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”

Mesajul edilului gorjean a atras numeroase opinii și comentarii favorabile. Robert Păiuși este și un admirator al fostului lider american Donald Trump.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentBilanț coronavirus 26 ianuarie: 2.877 de cazuri noi, 97 de decese
Articolul următorUn bărbat din Târgu Jiu s-a sinucis în baie