O femeie în vârstă de 26 de ani din Târgu Jiu a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a fost depistată în flagrant în timp ce introducea în ţară un kilogram de cannabis.

Tânăra a fost prinsă în flagrant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj şi procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

Femeia ar fi plecat din Spania și ar fi transportat drogurile în municipiul Târgu Jiu, unde locuiește, urmând să le comercializeze în județul Gorj.

Drogurile ar fi fost ambalate în folie de staniol, introduse în două borcane de sticlă și acoperite cu cafea măcinată, în scopul disimulării.

Ea a fost reţinută.

„Tânăra a fost prezentată procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, fiind dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. Persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc și trafic intern de droguri va fi prezentată mâine, instanței de judecată, cu propuneri legale”, transmit poliţiştii din Gorj.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentROMÂNIA ÎN REALITATE – Invitat Adrian Cuculis, avocat
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum au fost cumpărate de străini BRANDURILE românești și câte au rezistat până astăzi – dezvăluiri incendiare