Un excavator de mare capacitate de la cariera Husnicioara, aparținând Complexului Energetic Oltenia, este acoperit de ape.

„O mostră de management la CE Oltenia. Imaginile sunt de la Cariera Husnicioara, o carieră oprită, cu utilaje abandonate în mocirlă.

Se așteaptă apoi să pornească și să-și facă treaba?

În alte cariere, pe utilaje scufundate în nămol lucrează oameni…”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL de Gorj Dan Vîlceanu.

Replicile nu au întârziat să apară:

”Când văd ipocrizia zilnică din partea unor oameni ce își doresc sa promoveze doar astfel de imagini , sincer nu ma mai minunez de nimic. Haideți sa nu mai dam in ghioc și sa ne spunem fiecare părerile ci sa aflați adevarul. Situația carierei Husnicioara este așa pentru ca acum câteva zile un cod roșu de precipitații s-a abătut peste aceasta zona. Din păcate dacă postacii Dvs știau ca aceasta cariera este puțin diferită fata de celelalte prin faptul ca zona de steril este zona nisipoasa, sunt sigur ca nu mai făceam din acest “eveniment” neplăcut o mare problema politica.

Solicitați va rog documente oficiale la ISU Mehedinți și veți vedea ca ceea ce spun sunt adevăruri. Cariera și-a reluat activitatea la 50% pornind in aceasta dimineața un excavator iar in același timp depune eforturi semnificative de reluare a activității și in zona excavatorului 02 , zona aflată încă in proces de evacuare ape. Precis dacă Dvs sau oamenii Dvs conduceau aceasta cariera , potopul ne ocolea.

De ce nu prezentați poze și din celelalte zone afectate? Gara Simian și Balota cu probleme mari pe calea ferată , și ea foarte afectată de aceasta ploaie, stațiile electrice ale unui mare distribuitor de energie din zona puternic afectate si acestea… Pacat ca ne pierdem timpul cu astfel de răutăți!”, a comentat președintele directoratului CEO, Sorin Boza.

Articolul precedentO primărie din Gorj va fi reabilitată cu bani europeni
Articolul următorPompierii au salvat un bărbat căzut într-o fântână în Gorj | VIDEO