Cei care vor să prezinte un ultim omagiu interpretului de muzică populară Petrică Mîţu Stoian, plecat fulgerător în „Lumea Celor Drepţi”, sâmbătă seara, pot să o facă începând de luni, 8 noiembrie, la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Ansamblului, ora la care trupul neînsufleţit al maestrului va fi depus va fi anunţată ulterior.

„Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la MAESTRUL Petrică Mîțu Stoian sunt așteptați la sediul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, str. Crișului, nr. 9, începând de mâine 8 noiembrie. Ora va fi comunicată ulterior, în functie de hotărârea familiei. Pe NOI, colegii lui, ne veți găsi aici, triști și îndureraţi”, transmit cei de la Ansamblu.

Cunoscutul interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Artistul era internat la terapie intensivă, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla în tratament post-Covid la o clinică privată din Caraş Severin. Potrivit directorul medical al Spitalului Judeţean din Reşiţa, artistul a ajuns la spital în şoc septic, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Artistul urma un tratament post-COVID, iar sâmbătă a început să se simtă rău. După ce a fost transportat la spitalul din Reşiţa, a fost intubat şi stabilizat. S-a încercat transferul său la Craiova, însă nu mai erau locuri disponibile în spital, așa că a rămas internat la Reșița. Din păcate, câteva ore mai târziu, starea lui s-a degradat rapid şi inima i-a cedat. Petrică Mîţu Stoian a murit la 61 de ani.

Articolul precedentPersoanele cu venituri mici pot suspenda plata facturilor la electricitate și gaze pentru o perioadă
Articolul următorHagi:”Trebuie să avem continuitate în joc, în rezultate.” Farul întrerupe seria de victorii a Universității Craiova