Farul Constanţa a învins-o pe Universitatea Craiova cu 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, etapa a 15-a a Ligii I de fotbal.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Adrian Petre în minutul 77, la prima sa atingere după intrarea pe teren, după o fază la care au mai colaborat doi jucători, Eduard Radaslavescu şi Ely Fernandes.

Universitatea venea după cinci victorii consecutive în campionat şi şapte în toate competiţiile. Acesta este şi primul meci după seria de şapte în care craiovenii nu au marcat.

„Jucătorii au muncit pe teren, am avut șansă, iar Aioani a făcut un meci mare. Când jucătorii sunt inspirați poate veni victoria. Știa că o să vină peste noi Craiova, ca să marcheze, dar am jucat foarte bine. Știam că Reghe va face o treabă bună aici. Nu suntem constanți, asta e singura mea întrebare acum. Trebuie să avem continuitate în joc, în rezultate. Dar așa se desfășoară procesul. Avem un brand în spate acum, avem o responsabilitate față de oraș.

De Salli am tot vorbit, nu vrea să mai vorbesc acum. Îl lăsăm în pace să crească. E un copil mai special, trebuie să avem grijă de el. Aioani este un portar talentat, are talent nativ, mai greșește și el, dar îmi place. Sper să fie în formă. Îl mai avem și pe Brănescu în lot, avem din nou doi portari buni în lot”, a declarat Hagi, după victoria cu Universitatea Craiova.

„Un joc foarte slab făcut de noi. N-am avut posesie, n-am încercat să jucăm. Foarte multe pase greșite! Primim golul într-o fază în care facem trei sau patru greșeli. N-am ce să scot în evidență din partea noastră, n-am avut determinare, ambiție. În momentul când am avut anumite faze, nu le-am fructificat. Fotbalul se joacă pe goluri. Din păcate, și dacă ai o zi mai slabă n-ai cum să pierzi un asemenea meci. Ai avut șansă pe final să marchezi și să câștigi. Au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuie,” a spus Laurențiu Reghecampf.

În clasamentul Ligii I, Farul a urcat pe locul al 5-lea cu 24 de puncte.

Sursa foto: Farul

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentUnde va fi depus trupul neînsulfeţit al lui Petrică Mîţu Stoian, înainte de înmormântare
Articolul următorMiron Mitrea „Discuțiile despre certificatul verde au fost ca între două galerii de fotbal”