Premierul Viorica Dăncilă e așteptată sâmbătă, după-amiază, la Rovinari, iar duminică dimineața va merge la Novaci, la ”Urcarea oilor la munte”.

Dăncilă va purta mai întâi discuții cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, după ce va vizita Termocentrala Rovinari. La întâlnire va fi prezent și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care va da explicații despre întârzierea avizelor pentru defrișări, care țin pe loc exploatarea minieră de la Roșia, cea mai mare din Oltenia.

Se va discuta și despre un posibil ajutor în ceea ce privește plata certificatelor de carbon, conducerea CEO urmând să aibă o întâlnire cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

În Gorj va ajunge și ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, va merge la Bumbești Jiu, tot sâmbătă, pentru a purta discuții despre retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu, în timp ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, va vizita, la rândul ei, spitalul din localitate.

Duminică, de la ora 10:00, premierul Dăncilă și ministrul Agriculturii, Petre Daea, vor participa la ”Urcatul Oilor la Munte”, la Novaci, unde vor purta și discuții cu fermierii locali.

Articolul precedentAnchetă la Spitalul din Târgu Cărbunești, unde medicii îi trimit pe pacienți să cumpere medicamente
Articolul următorCât costă zilele municipiului Târgu Jiu