Senatorul de Gorj, Ion Iordache, a anunțat că a demisionat și el din grupul parlamentar al PNL, menționând că această decizie a sa „este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul”. 

Ion Iordache a precizat că va rămâne senator neafiliat politic.

„Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat și voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest față de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare și care urmărește doar interesele grupului care a acaparat partidul. Am amânat acest moment sperând că, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-și amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România și să o transforme într-un adevărat stat de drept”, a menționat Ion Iordache.

Acesta  speră ca semnalul său de alarmă să determine o reacție din partea tuturor liberalilor de bună credință care nu sunt de acord cu această guvernare haotică.

Liberalul a anunțat că nu va renunța la proiectele pentru județul Gorj.

„Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se știe când și cum se va rezolva explozia prețurilor la electricitate, gaze, materiale de construcții sau mâncare. Datoria față de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor! Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă formată din oameni echilibrați și dispuși să pună umărul la treabă, nu dintr-o gașcă instabilă care nu a muncit niciodată! Nu renunț la proiectul meu pentru Gorj și la ideea că putem lua măsuri bune, independent de culoarea politică! Eu nu uit niciodată de unde am plecat și care sunt nevoile oamenilor care m-au trimis în Parlament”, a mai precizat Iordache.

Mai mulți parlamentari au părăsit grupul PNL în ultimele zile.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentNumărul deceselor COVID a depășit pragul de 5 milioane, la nivel mondial
Articolul următorBilanț coronavirus 2 noiembrie: peste 11.000 de cazuri noi, aproape 600 de decese