Fostul judecător al Curții Constituționale și ex-senator de Gorj, Toni Greblă, a fost propus de Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv al PSD pentru a deveni noul secretar general al cabinetului Vioricăi Dăncilă.

Liviu Dragnea încearcă să îl propulseze pe Toni Greblă pe funcția ocupată acum de Andreea Lambru, șefa Secretariatului General al Guvernului.

Greblă (64 de ani) a fost ales de două ori în Senatul României, pentru PSD, într-o circumscripție din Gorj. El a renunțat la al doilea mandat pentru a deveni judecător al Curții Constituționale.

Toni Greblă a fost trimis în judecată în 2015, fiind acuzat de fapte de corupție, însă a fost achitat în acest caz. Decizia nu este, însă, definitivă.

Propunerea lui Greblă pentru funcția de secretar general al Guvernului a fost primită cu aplauze în Comitetul Executiv al PSD, însă propunerea pare să fie parte dintr-un plan mai extins al președintelui partidului Liviu Dragnea de a-i forța mâna premierului Viorica Dăncilă de a da o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea.

Articolul precedentConducea un camion cu lemne fără să aibă permis
Articolul următorPandurii, gașca nebună din Liga 2, a mai zdrobit un adversar: 5-2 cu Ripensia