O fotografie care îl arată pe Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu Târgu Jiu, care stă să i se facă pedichiura de către femeia de serviciu, chiar în sediul Primăriei.

Fotografia are o vechime de doi ani, însă a fost publicată recent de site-ul scandaldegorj.ro.

Rotaru a fost pozat cu un picior la înmuiat într-un lighean cu apă, și cu celălalt în poala femeii de serviciu care îi face pedichiura.

Directorul de la Patrimoniu are o altă explicație a fotografiei:

”Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele”, a precizat Marian Rotaru.

Directorul din Primăria Târgu Jiu a mai fost implicat în diferite scandaluri în trecut. Două salariate au fost luate cu ambulanța de la serviciu și duse la spital, în urma unei dispute cu Rotaru, în urmă cu ceva vreme.

Primarul Marcel Romanescu a spus că va cere o notă explicativă în acest caz.

”Nu e o imagine care face cinste nici Direcției nici Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Momentan Marian Rotaru este în București la niște cursuri. Imaginea este de acum 2 ani”, a spus edilul din Târgu Jiu.

Articolul precedentCe angajați ai CEO vor fi verificați zilnic cu alcooltestul
Articolul următorGorjenii care aruncă deșeuri de echipamente electrice și electronice pot câștiga premii