O femeie în vârstă de 34 de ani, din Rovinari a fost răpită de fostul său concubin, chiar de 1 martie. Ea ar fi fost luată cu forţa de către bărbat şi băgată într-un autoturism.

Potrivit poliţiştilor, persoana care ar fi luat-o pe femeie cu forța, ar fi concubinul acesteia, care se deplasa cu un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești.

În timp ce polițiștii se deplasau pe acest sector de drum, femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă bărbatu a plecat de la faţa locului.

La scurt timp, autoturismul bărbatului a fost oprit pe drumul industrial Fărcășești – Rovinari, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

Acesta ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 34 de ani, până la sfârșitul anului 2020, când femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa, iar în această dimineață, ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor.

Bărbatul a fost reţinut.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție si lipsire de libertate, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentCulisele statului paralel – Cum îi intimidează mafia lemnului pe păduri și activiști de mediu
Articolul următorGorj: Internat la psihiatrie după ce şi-a ameninţat mama cu moartea şi a făcut scandal într-un bar