Prezent la Târgu Jiu într-un eveniment de campanie pentru alegerile europarlamentare, președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a făcut timp să critice conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Cu toate că partidul pe care îl conduce deține portofoliul Energiei, prin ministrul Anton Anton, Tăriceanu crede că directorul CEO, Sorinel Boza, este responsabil pentru evoluția sub așteptări a companiei.

”Sunt nemulţumit de conducerea Complexului Energetic Oltenia pentru modul în care gestionează activitatea acestei societăţi. În loc să fie o societate profitabilă, care să poată să-şi permită să dea salarii bune celor care lucrează în cadrul ei, de-abia, cu chiu, cu vai, reuşeşte să supravieţuiască”, a declarat Tăriceanu la Târgu Jiu.

”Aştept de la colegul meu, ministrul Energiei, să ne propună o serie de măsuri care să vizeze aducerea pe profit a societăţii, în aşa fel încât cei care lucrează să aibă şi satisfacţia muncii, nu numai să simtă responsabilitatea pe care, ca angajaţi, o au”, a mai spus Tăriceanu.

Articolul precedentCe amendă au primit nuntașii care au agățat bannere cu invitații deasupra străzilor din Târgu Jiu
Articolul următorÎnfrângere pentru Pandurii la Timișoara: 1-2 cu Ripensia