Pandurii Târgu Jiu a cedat la limită partida disputată azi, în deplasare, cu Ripensia Timișoara. În urma rezultatului, gorjenii coboară trei locuri în clasament, până pe 12.

Chiar și așa, diferența față de ultimul loc retrogradabil rămâne de șase puncte.

Pandurii s-au văzut conduși încă din startul meciului, când portarul Costache a fost surpins de un șut norocos al lui Stoi, în minutul 9.

Gorjenii n-au reușit să pună mari probleme defensivei bănățene până la pauză, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 1-0 pentru Ripensia.

La scurt timp după pauză, în minutul 9 al reprizei secunde, Dumiter a dublat avantajul gazdelor, finalizând un contraatac iute.

”Pandurii” au reintrat în meci cu un sfert de oră înainte de expirarea timpului regulamentar, prin Oiță, care a înscris după ce Brânzan a deviat o minge trimisă din corner de Tudoran.

Oamenii lui Adrian Bogoi n-au găsit, însă, pe final, forța de a egala și pierd al doilea meci la rând în deplasare în acest an.

Pandurii Târgu Jiu n-a mai câștigat un meci în deplasare de la mijlocul lunii septembrie, când se impuneau la Brăila, cu 4-0.

În meciul următor, peste o săptămână, gorjenii pot răzbuna eșecul de azi în fața unei alte echipe din Timișoara: ACS Poli.

Articolul precedentTăriceanu sare la gâtul șefului Complexului Energetic Oltenia: ”Sunt nemulțumit!”
Articolul următorDoi gorjeni au sunat din cârciumă la 112, după ce și-au închipuit un incendiu