Cu mai bine de doi ani de întârziere, frumosul stadion din Târgu Jiu se pregătește de ultimele lucrări de construcție, licitația urmând să aibă loc în 14 noiembrie.

Cu toate că se amăgeau că vor putea inaugura arena care a costat peste 25 de milioane de euro în acest an, autoritățile locale spun că anul viitor se va putea folosi stadionul.

Cel mai probabil, lucrările finale de la stadionul din Târgu Jiu vor începe anul viitor.

”Pe data de 14 noiembrie va fi organizată licitația pentru lucrările de la stadion. S-a încheiat procedura, iar pe 14 noiembrie va fi licitația. Sperăm ca în perioada următoare să ni se dea și informația cu societatea care a câștigat această licitație. Așa cum am mai spus, lucrările pot începe în acest an dacă sunt favorabile condițiile meteo și sigur vor continua anul viitor. Este clar că 2019 este anul în care se va organiza recepția finală a acestui obiectiv de investiții”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.500 de locuri și poate găzdui meciuri de fotbal și competiții de atletism la cel mai înalt nivel. El ar fi trebuit să fie inaugurat în 2017, lucrările de construcție fiind demarate în 2015.

Articolul precedentDoi români și doi austrieci, prinși la împușcat de capre negre în Munții Parâng
Articolul următorAccident la Drăguțești. Doi bărbați au fost spitalizați