Cu toate că s-au luptat eroic tot sezonul, reușind să evite retrogradarea pe teren și practicând un fotbal atractiv în ciuda tuturor vicisitudinilor de ordin financiar, tinerii fotbaliști ai echipei Pandurii Târgu Jiu ar putea ajunge în Liga 3 din cauza unor datorii vechi ale clubului.

Astăzi expiră termenul în care Pandurii trebuie să achite aproape 100.000 de euro către doi foști jucători – Nikola Vasiljevici și Gordan Bunoza. Altfel, clubul va pierde 9 puncte în clasament, o depunctare care îi va costa locul în Liga 2.

Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, susține că va face astăzi plata, însă spune că există mai multe formalități care nu pot fi îndeplinite.

”Problema este că putem să achităm suma, dar să rămânem şi cu banii plătiţi şi cu punctele luate, fiindcă au băgat şi au stipulat acolo în hotărâre că trebuie să vină de la FIFA şi cereri de la jucători că nu mai cer depunctarea echipei dacă au primit banii. De miercuri am început discuţiile, dar timpul e prea scurt”, a declarat Condescu.

”Banii îi avem. Am făcut rost de la persoane care au încredere că o să îi înapoiem până pe 15 octombrie. Adunarea Creditorilor a aprobat împrumutul”, a adăugat Condescu.

Rămâne de văzut dacă jucătorii își vor da acceptul pentru a retragere plângerea împotriva Pandurilor. O astfel de decizie ar duce nu numai la retrogradarea echipei, ci și la pierderea sumelor datorate de club, fiind greu de crezut că Pandurii vor mai reuși să strângă o astfel de sumă în Liga 3.

Între timp, la finalul săptămânii, Pandurii va disputa ultimul meci din acest sezon al Ligii 2, în deplasare, cu Universitatea Cluj.

Articolul precedentArme aduse din Franța, găsite la Licurici, în Gorj
Articolul următorDe ce se amână deschiderea Transalpinei? Cabanierii din Rânca vor demisii