Cea mai înaltă șosea din țară rămâne închisă, cu toate că zăpada s-a topit, iar Transalpina este deja folosită, ilegal, de camioanele încărcate cu lemne.

Cu toate că utilajele au finalizat deszăpezirea Transalpinei, șoseaua ar putea fi deschisă abia săptămâna viitoare, după ce autoritățile se vor asigura că nu este pusă în pericol siguranța participanților la trafic.

Chiar și așa, liderul Asociației Cabanierilor Rânca, susține că amânărea este inutilă și nu face decât să provoace pierderi financiare.

”De zece zile nu deszăpezesc nimic! Așteaptă să treacă timpul, ca în fiecare zi, să se facă deconturi zilnice de bani la deszăpezire și motorină”, a acuzat Constantin Păunescu, care a fotografiat și o mașină încărcată cu lemne care trecea Pasul Urdele, la cea mai înaltă cotă de pe Transalpina.

”Oare mașina plină cu lemne cu un total de peste 40 de tone cum putea să circule dacă ar mai fi zăpadă pe carosabil. Rog prefectul să verifice cele sesizate. Dacă nu, să-și dea demisia împreună cu cei care ne întârzie deschiderea Transalpinei, care înseamnă sabotaj macro-economic și turistic”, a mai precizat liderul Asociației Cesionarilor Investitori din Rânca.

Articolul precedentSoarta ”Pandurilor” se decide azi. Scapă gorjenii de retrogradare?
Articolul următorGuvernul dă bani pentru un bloc de locuințe la Motru și pentru ambulatoriul spitalului din Rovinari